Auto laten herstellen in Oosteeklo

Bent u op zoek naar een garagist die uw auto snel en efficiënt kan herstellen in Oosteeklo? Dan is Garage Jeroen het antwoord op uw vraag. Wanneer u uw auto moet laten maken, kan u rekenen op onze expertise. Wij zorgen ervoor dat u snel weer veilig achter het stuur zit. Ontdek onze verschillende diensten en alle mogelijkheden.

✓ Ervaring met alle merken

✓ Specialisatie in elektronica

✓ Klaarmaken voor keuring

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

motorkap

Uw auto laten herstellen door een ervaren garagist

Dankzij onze ervaring met verschillende merken en soorten wagens, kan echt iedereen bij ons terecht. Door uw auto te laten maken door een van onze ervaren techniekers, rijdt u met een gerust hart duizenden kilometers. Om veilig te rijden is het natuurlijk belangrijk om uw wagen elk jaar te laten keuren. Wij maken uw auto klaar voor de keuring of herstellen hem waar nodig na een afkeuring. Ook na motorpech schakelt u ons in om uw auto te herstellen. Wij gaan gedetailleerd te werk waardoor er geen problemen over het hoofd worden gezien. Wilt u uw auto laten maken na een ongeval? Wij staan klaar om uw wagen weer functioneel te maken. Als autoservice voorzien wij een correcte en efficiënte herstelling van uw wagen, of dit nu een oldtimer is of een bestelwagen voor het werk.

Maak een afspraak

Wenst u uw auto te laten maken in onze garage in Assenede? Wij verhelpen uw problemen zo snel mogelijk. Contacteer ons via het contactformulier of bel ons op 0487 47 74 28 om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen over het herstellen van uw auto of onze werkwijze? Wij geven u graag meer informatie.

wiel vervangen