Keuring in regio Eeklo

Is het binnenkort weer tijd voor de jaarlijkse keuring en zoekt u een autospecialist in regio Eeklo in Oost-Vlaanderen die het nazicht uitvoert? Kom dan langs bij Garage Jeroen in Oosteeklo om uw wagen klaar te stomen. Onze techniekers hebben een grote expertise op het vlak van auto’s en bestelwagens. Wij zorgen tijdens het nazicht voor een veilige wagen die vlekkeloos gekeurd wordt.

auto klaarmaken voor keuring

Laat een nazicht uitvoeren voor de keuring

Vanaf uw wagen vier jaar ingeschreven is, dient die elk jaar gekeurd te worden. Om zonder zorgen naar de keuring te kunnen gaan, laat u uw wagen het beste op voorhand door ons nakijken. Wij controleren alle onderdelen die tijdens de keuring aan bod zullen komen, waaronder de banden. Ook de volgende onderdelen worden bekeken tijdens het nazicht voor de keuring:

auto keuren

Daarbij herstellen wij meteen de defecte onderdelen en brengen we u op de hoogte van eventuele aandachtspunten, bijvoorbeeld een hoge roetuitstoot. Op die manier krijgt u een goed beeld tijdens het nazicht en komt u niet voor verrassingen te staan op de keuring. Bent u al naar de keuring geweest en is uw wagen afgekeurd? Dan kan u uw wagen samen met het keuringsverslag bij ons achterlaten, zodat wij de problemen op kunnen lossen. Zo wordt die de volgende keer gegarandeerd goedgekeurd!

Contacteer ons

Wilt u een nazicht laten uitvoeren door ons vooraleer u met uw wagen naar de keuring gaat? Bij onze garage in Assenede maakt u eenvoudig een afspraak. Wij staan als autoservice klaar voor auto’s van verschillende merken. Contacteer ons via het contactformulier of bel ons op 0487 47 74 28. Ook bij vragen of zorgen contacteert u ons via deze kanalen.