Auto-onderhoud in Oost-Vlaanderen

Heeft u een auto-onderhoud nodig en zoekt u een autospecialist waar u op kan vertrouwen in Oost-Vlaanderen? Dan is Garage Jeroen uit Oosteeklo uw ideale bestemming. Wij zorgen ervoor dat uw wagen snel weer volledig in orde is. Zo zorgen we samen voor een veilige verkeersomgeving! Ontdek snel hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Laat een auto-onderhoud uitvoeren

Brandt er een waarschuwingslampje op uw dashboard of maakt uw auto een vreemd geluid? Dan is het dringend tijd voor een klein of groot auto-onderhoud. Wij verwelkomen u graag bij onze autoservice nabij Eeklo. Daarbij kunnen wij onder meer volgende taken uitvoeren:

onderhoud auto

Wij onderzoeken tijdens een auto-onderhoud steeds uw volledige wagen, zodat we alle defecte onderdelen kunnen opsporen. Op die manier is uw wagen ook volledig klaar voor de keuring. Voor eventuele herstellingen na motorpech kan u evengoed op ons rekenen. Wij herstellen uw wagen zo snel mogelijk zodat u weer veilig de baan op kan.

auto demonteren

Reken op onze ervaring

U kan in onze garage in Assenede terecht met alle wagens. Wij werken met en aan wagens van alle merken en soorten, zoals diverse personenwagens, bestelwagens en oldtimers. Heeft u nog vragen of legt u graag een afspraak voor een auto-onderhoud vast? Bel ons op 0487 47 74 28 of contacteer ons via het contactformulier.