Autoservice Eeklo

Bent u op zoek naar een autoservice in regio Eeklo? Dan is Garage Jeroen uit Oosteeklo uw nieuwe partner. Wij bieden verschillende diensten aan zodat u altijd bij ons terecht kan met autoproblemen. Dankzij onze uitgebreide expertise en kennis rondom automerken, rekent iedereen op ons, ongeacht het merk van uw auto.

✓ Ervaring met alle merken

✓ Specialisatie in elektronica

✓ Klaarmaken voor keuring

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

motorkap

U ontvangt een uitgebreide dienstverlening bij onze autoservice

Bij onze garage in Assenede rekent u op een snelle dienstverlening. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals: Bij onze autoservice werken wij aan alle automerken, alsook alle verschillende soorten wagens. Van kleine personenwagens tot bestelwagens en van nieuwe wagens tot oldtimers: wij onderhouden en repareren ze allemaal! Dankzij onze uitgebreide service vindt u bij ons een oplossing voor alle problemen die uw auto kan hebben. Wij kennen alles van wagens en speuren alle mogelijke defecten op. Het is duidelijk: u kan uw wagen gerust in onze zorg achterlaten.

Vertrouw onze expertise

Door te vertrouwen op onze autoservice kan u rekenen op een veilige wagen. Wij zorgen voor een snel nazicht en een snelle herstelling van uw wagen of bestelwagen. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Contacteer ons door te bellen naar 0487 47 74 28 of door een e-mail te sturen naar jeroen.slock@hotmail.com voor meer informatie.

wiel vervangen